Luxueuze badkamer van Corian®

Over dit project:
Overweegt u een luxueuze badkamer te plaatsen? Denk dan eens aan de toepassing van Corian® voor een stijlvol interieur voor een badkamer. 

Corian® brengt wederom een revolutie in design en interieur. Met de natuur als inspiratiebron heeft Corian® 19 nieuwe designs ontwikkeld. De dynamische decors van Corian® spreken tot de verbeelding en brengen nieuwe mogelijkheden voor interieurvormgeving. Laat dromen uitkomen met de nieuwe golvende, rustgevende, robuuste en lichtdoorlatende esthetieken van Corian® Design. 

Corian® is een veelzijdig materiaal dat gebruikt wordt voor diverse toepassingen in de badkamer en keuken zoals een werkblad, spatwand en spoelbakken. Ongeveer 30 jaar geleden werd Corian® ontwikkeld door Dupont voor gebruik in de industrie. Door de grote belangstelling van interieurontwerpers en interieurarchitecten is Corian® ondertussen ook niet meer weg te denken uit de hedendaagse interieur inrichting.

Maak gerust een afspraak met ons en wij inspireren u met de eindeloze mogelijkheden van Corian® interieur. Twan & Twan Exclusive Interiors is officieel partner van een Qualified Network en hiermee gekwalificeerd verwerker van Corian® Wanneer u uw project door een Corian® Qualified Networkpartner laat doen, heeft u een garantie van 10 jaar op de verwerking.  

Via de link kunt u ons bereiken: http://www.twanentwan.nl/contact

Luxueuze badkamer van Corian®

Luxueuze badkamer van Corian®

Luxueuze badkamer van Corian®

Luxueuze badkamer van Corian®

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.