Interieurverbouwing Frank Verbeek in Zeeland

Over dit project:
In dit 1000ste project bestond de opdracht uit de modernisering en verfrissing van de winkel. De aanleiding voor de verbouwing was dat het interieur niet meer voldeed aan de functionaliteit en wensen van deze tijd.

Het interieur is dan ook in een snel tempo compleet vernieuwd. Met deze verbouwing en nieuwe indeling is meer ruimte gecreëerd. Een enorme strakke zwevende kast van maar liefst 5 meter lang is dé eyecatcher van de winkel. 

Met trots kijken we terug op dit 1000ste project.

Bij een verbouwing komt meer kijken dan alleen het bedenken van de afmetingen van de nieuwe ruimte. Alle zorg is hierbij ook uit handen genomen om de verbouwing snel en efficiënt te laten verlopen. Denk hierbij aan het demonteren van het complete oude interieur, het afvoeren van bouwafval, overleg met betrokken partijen tot het afmonteren en opleveren van het exclusieve maatwerk interieur. Het interieur wordt overigens altijd in onze eigen werkplaats aan de Loopkantstraat in Uden gemaakt. Met innovatieve apparaten en techniek en natuurlijk vakwerk zijn Twan en Twan in staat om vele interieurwensen in vervulling te laten gaan. 

Interieurverbouwing Frank Verbeek in Zeeland

Interieurverbouwing Frank Verbeek in Zeeland

Interieurverbouwing Frank Verbeek in Zeeland

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.