header twan en twan
Twan & Twan Exclusive Interiors.

Twan van den Bogaart en Twan van den Heuvel zijn in januari 2008 gestart met het bedrijf: Twan &Twan Exclusive Interiors.

Na ruim 7,5 jaar bij jachtbouwer Heesen Yachts te Oss gewerkt te hebben, waar we opgeleid zijn tot hoogwaardig scheepsinterieurbouwer, zijn we een eigen bedrijf begonnen. De kennis en vaardigheden, die wij ons eigen gemaakt hebben gedurende deze 7,5 jaar, passen wij toe in het vervaardigen van luxe interieurs voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Op dit moment werken we met een mooi en gedreven team van 10 personen.

Vanuit ons kantoor en onze werkplaats, werken wij landelijk en op verschillende plekken binnen Europa.

We zijn actief in vier segmenten:
Jachten
Office
Living
Motorhomes

In de jachtwereld hebben wij al menig project vervaardigd en zijn we landelijk bekend bij diverse grote jachtbouwers. Binnen de zakelijke en particulieren markt werken we voor directe eindgebruikers, architecten en project aannemers. Bij motorhomes kunt u denken aan complete nieuwbouw van interieurs in campers en het renoveren en verbouwen van bestaande interieurs.

Onze visie omtrent interieur is dat hoogwaardige kwaliteit en service bovenaan staan. Dat is de eis die wij en onze klanten verlangen van elk interieur. We werken met een ervaren en gedreven team waarbij de ontwikkeling van nieuwe producten en kennis hoog in het vaandel staat. Daarom vinden we het belangrijk om te blijven investeren in het bedrijf. Dat geldt voor zowel de kennis van de werknemers als voor het machinepark. Hierdoor kunnen we plaatmateriaal, massief hout, kunststof, fineer en gebogen werk in eigen huis vervaardigen. Hopelijk geeft het bovenstaande een goede indruk van het bedrijf Twan & Twan Exclusive Interiors. Mocht u referenties wensen van door ons gerealiseerde projecten of heeft u andere vragen dan kunt u contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Twan & Twan
Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.