header twan en twan

Twan & Twan Exclusive Interiors gecertificeerd Quality Network industrial partner van DuPont™ Corian®

Twan & Twan Exclusive Interiors heeft zich recentelijk aangesloten bij het Qualilty Network en is hiermee Industrial partner van DuPont™ Corian®.
Het netwerk bestaat uit bedrijven – industriële partners van DuPont – die klanten, architecten, ontwerpers en industrieën kunnen helpen om de grootst mogelijke waarde uit de prestatie en eigenschapen van DuPont™ Corian® te halen. Erkende gekwalificeerde professionals verwerken Corian® voor de meest extreme architectonische uitdagingen en zorgen ervoor dat de verwerking en installatie vlot verloopt.

Interieurbouwers van Twan & Twan Exclusive Interiors zijn getraind door specialisten en technici van DuPont™ Corian®. Hun vaardigheden worden regelmatig gecontroleerd en gecertificeerd door DuPont™. Zij zijn gewend om complexe taken aan te pakken en werken met bedrijven die worden gesteund door de kennis van Dupont en waarvan de creaties en installaties zijn verbonden aan een officiële tienjarige garantie van DuPont™ Corian ®.

Het DuPont™ Corian® Quality Network” is een eersteklas groep industriële partners van DuPont™.
Als lid van dit netwerk kunt u Twan & Twan Exclusive Interiors aanspreken als u een idee, een project, of een behoefte heeft waaraan met het potentieel van DuPont™ Corian® kan worden voldaan.
Wij streven ernaar dat onze klanten volledig tevreden zijn met de aankoop van een Corian® product.
Corian® is een solid surface kunststofproduct met oneindig veel toepassingsmogelijkheden. Het betekent letterlijk “duurzaam oppervlaktemateriaal”. Denk hierbij aan toepassingen in o.a. badkamers en keukens. Omdat Corian® hygiënisch, onderhoudsvriendelijk is, is het uitermate geschikt voor toepassingen in interieur voor Living - Office - Yachting- Motorhomes.

Twan van den Heuvel, mede directeur van Twan en Twan Exclusive Interiors: “Voor ons is de certificering een bevestiging van de kwaliteit van de producten die we leveren, van de voorsprong die we op dit gebied hebben en van ons commitment aan klanten in de interieurbranche. Wij zijn trots op ons team dat zich zo gedreven inzet. Deze certificering is een professionaliseringslag naar onbegrensde mogelijkheden en opdrachten van klanten”.

Garantieprogramma
Het doel is uiterste tevredenheid van klant garanderen. Streven naar het aanbieden van de hoogste kwaliteit op het gebied van productie, installatie en reparatie.

DuPont™ biedt aan Corian® klanten twee garantie mogelijkheden aan: een product- en installatiegarantie. De 10-jarige productgarantie is standaard voor alle Corian® producten en garandeert dat ze vrij zijn van fabricagefouten. De beperkte 10-jarige installatiegarantie biedt een verhoogde garantie, maar kan enkel verkregen worden wanneer de verwerking en installatie zijn uitgevoerd door een DuPont™ Corian® Quality Networkverwerker. De beperkte installatiegarantie is een uitbreiding op de productgarantie en garandeert eveneens dat de verwerking en installatie van het eindproduct vrij zijn van gebreken.


Twan & Twan is gespecialiseerd in het verwerken van Corian in de meest exclusieve designs en interieurs. Corian is een geavanceerd compositiemateriaal dat wordt gebruikt als architecturaal- en designmateriaal voor toepassingen in exclusieve jachten, motorhomes, kantoren alsmede in de particuliere markt. 

Door de uitgebreide materialen collectie biedt Corian veelzijdige ontwerpmogelijkheden.

Corian is

 • thermisch (3D) vervormbaar en bestaat uit 70%uit minerale grondstoffen, 25% uit acrylaat, 2% bindmiddel en voor 3% uitnatuurlijke stoffen.
 • sterk en massief oppervlaktemateriaal en wordtverwerkt met onzichtbare voegen
 • niet-poreus, zodat gemorste vloeistoffen niet inhet oppervlak trekken.
 • hygiënisch en onderhoudsvriendelijk
 • glanzend, warm en zijdezacht
 • duurzaam en functioneel door de vormbaarheid
 • slijtvast, zelfs bij intensief gebruik

Twan & Twan vervaardigd op hoogwaardig niveau elk denkbaar interieur voorzien van gestroomlijnde luxe, elegantie en exclusieve uitstraling. Indrukwekkende krommingen van balies, glanzende oppervlakken in badkamers en keukens of sfeervolle decoratie in publieke ruimtes zorgen voor een warme en onvergetelijk verwelkoming.  

Vele projecten zijn inmiddels geproduceerd bij Twan & Twan zoals keukenaanrechten,  tafelbladen, bars, wastafels, roosters, bekledingen van douches en baden.  

Referenties waar we Corian verwerken zijn onder andere

 • Amels
 • Heesen Yachts Builders
 • Oceanco 
 • Van Venrooy Motorhomes Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.